Μέγαρα: Έπνιξε την 4άχρονη ανηψιά της και αποπειράθηκε αυτοχειρία

Νεκρή μέσα στην κούνια της εντόπισε ο σύζυγος 45άχρονης την ανηψιά του ενω στο πατωμα αιμόφυρτη ηταν πεσμενη η γυναικα του, συμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεια η γυναίκα, μετά την πραξη της ενήργησε αυτοχειρία.

image

Θύμα εγκληματικής ενέργειας 4άχρονη με εμφανή ίχνη στραγγαλισμού, ενώ η θετή μητέρα του νηπίου, αδερφή της βιολογικής του μητέρας, ως αυτόχειρας φέρει βαρύτατα τραύματα και έχει μεταφερθεί στο Θριάσειο Νοσοκομείο.
Ήταν ο σύζυγος της 45άχρονης, ο οποίος μετέβη στο σπίτι (13/04-12.45) της πεθεράς του επι της οδού Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα κι εντόπισε νεκρό το τετράχρονο κοριτσάκι. Άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εντόπισαν κατά την αυτοψία στο σπίτι αιμόφυρτη τη 45άχρονη θεία του παιδιου κάτω από το κρεβάτι. Η γυναίκα -συμφωνα με τις εκτιμησεις απο τα μακροσκοπικά ευρηματα – φέρεται να έπνιξε το ανήλικο κορίτσι και στη συνέχεια να επιχειρήσει αυτοχειρία καταφέροντας βαθιές τομές στα χέρια και τα πόδια με ψαλίδι, ενώ φέρει εμφανή τραύματα και στο λαιμό.
Οι γονείς του κοριτσιού είναι τοξικομανείς, και είχαν παραχωρήσει την επιμέλεια της 4άχρονης στη γιαγιά η οποία εργαζόταν περιστασιακά και ζήτησε από την 45άχρονη κόρη της να προσέχεις την ανήλικη κατά την απουσία της.
Η 45άχρονη με το συζυγο της, εχουν αποκτήσει δυο ενηλικα σήμερα αγόρια, τα οποία ανησύχησαν καθώς η μητέρα τους δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
Ο σύζυγος της ο οποίος εργάζεται ως οδηγός πήγε στο σπίτι της πεθεράς του και ήταν αυτός που βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγωδία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές η 45άχρονη κατά το παρελθόν είχε ενεργήσει απόπειρα αυτοχειρίας ωστόσο έδειχνε να έδειχνε να έχει ξεπεράσει τα οποία προβλήματα.
Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ένας εχει κληθεί ιατροδικαστής.