Γλυκά Νερά: Το επίθετο της Caroline Crouch έλαβε επίσημα η κόρη της, Λυδία

O Δήμος Αγ. Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου για την κόρη της δολοφονημένης από το σύζυγό της, Caroline Crouch η οποία ζει με τη γιαγιά και την πατρική της οικογένεια στις Φιλιππίνες

Η δολοφονία της -τότε – 20χρονης Caroline Crouch, μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά (11/05 2021) και η αποκάλυψη του καθ’ ομολογίαν δράστη, πιλότου της πολιτικής αεροπορίας συζύγου της Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου και πατέρα της τότε ενός έτους κόρης τους Λυδίας,  είχε προκαλέσει την παράσταση σε υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένειας Crouch.

Μεταξύ άλλων η οικογένεια της δολοφονημένης -τότε – 20χρονης Caroline Crouch, αιτήθηκε και έλαβε την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής του, ενώ κατέθεσε αίτημα ώστε να αλλάζει το επίθετό της, και να μην έχει καμία διασύνδεση με το γεννήτορά της και δολοφόνο της μητέρας της.

Η τρίχρονη- σήμερα – Λυδία έλαβε το πατρικό όνομα της μητέρας της Crouch όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, με απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής καθώς ενέκρινε σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί από το δικηγόρο της οικογένειας, Θανάση Χαρμάνη.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ύστερα από 37 ημέρες, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία της -τότε – 20χρονης Βρετανικής και Φιλιπινέζικης καταγωγής, συζύγου του Caroline Crouch. Κρίθηκε ένοχος (22/06 2023) και του επιβλήθηκε κάθειρξη 11,5ετών, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της συζύγου και της θανάτωσης του οικόσιτου σκύλου τους.