Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο για το δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα- Συζητείται η μεταφορά του στο Ψυχιατρείο είτε σε θάλαμο του Κορυδαλλού

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα από το θάλαμο κρατουμένων νοσηλευόμενων στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά την απόπειρα αυτοχειρίας στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, και σε συνεννόηση με τους Ειδικούς Πραγματογνώμονες, θα αποφασίσουν για τη μεταγωγή του, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού είτε σε θάλαμο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Στο ενδεχόμενο που αποφασιστεί ο 39χρονος να μεταφερθεί σε θάλαμο, θα τεθεί υπο κράτηση στις Φυλακές Κορυδαλλού μαζί με περισσότερα από τρία άτομα υπό αυστηρή επιτήρηση για τουλάχιστον 20 λεπτά. Μέχρι την έκδοση της απόφασης ο 39χρονος θα παραμείνει δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, αυστηρά φρουρούμενος.

«Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εισιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.