Περαχώρι, Ανωγείων: Ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση στα όπλα του διπλού φονικού

Το πόρισμα της βαλλιστική εξέτασης από τα Εργαστήρια της ΔΕΕ έχει διαβιβαστεί στους διαδίκους και αποσαφηνίζει από ποιο όπλο βλήθηκε η βολίδα που έπληξε και επέφερε το θάνατο στον μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη

Έξι μήνες από το διπλό φονικό στο Περαχώρι Ανωγείων Ρεθύμνου, με τους δύο νεκρούς, τον 63άχρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30άχρονο Γιώργη Ξυλούρη, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, και η βολίδα του όπλου που έπληξε θανάσιμα τον μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη προήλθε από το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη ο οποίος κατέληξε στη συνέχεια από τα πυρά του όπλου που έφερε ο γιος του θύματος Μανώλη Καλομοίρη.

Μετά το διπλό φονικό η πλευρά της οικογένειας Καλομοίρη υποστήριζε πως η σκηνή του εγκλήματος είχε αλλοιωθεί και το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν αυτό κατά τη φονική συμπλοκή. Από την πλευρά της η οικογένεια Ξυλούρη υποστήριζε ότι ο 30άχρονος Γιώργης Ξυλούρης δεν πυροβόλησε και ότι βολίδα από το όπλο του 29άχρονο, γιου του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλη έπληξε θανάσιμα τον πατέρα του κατά την ένοπλη αντιπαράθεσή τους.

«Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο. Από χθες έχει κοινοποιηθεί η βαλλιστική. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε να υπάρχει υπομονή και να αφήσουμε να οι ανακριτές και οι αναλυτές να κάνουν την δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει. Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο και τώρα πλέον πάμε για το Δικαστήριο», επεσήμανε στο Cretapost, ο Διονύσης Βέρρας συνήγορος του Μανώλη Καλομοίρη .