Γκάζι: Αλβανοί “Lions” στην ένοπλη επίθεση στους Κρητικούς “δείχνουν” τα πειστήρια

Ομάδα των “LIONS” επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών της αλβανικής μαφίας, “βλέπουν” ως δράστες της ένοπλης επίθεσης σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι, οι ερευνητές της Ασφάλειας ενώ εκφράζουν προβληματισμό στο ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει στην χώρα τους

Οι ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες στην αιματηρή επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/12-06.59) σε βάρος τριών Κρητικών έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για Αλβανούς μέλη των “LIONS” οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών σε επαφή με τα δίκτυα της αλβανικής μαφίας.

Όπως προέκυψε κατά τις έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, το ανθρακί Range Rover ήταν νοικιασμένο leasing. Σε επικοινωνία με την εταιρεία εκμίσθωσης του τζιπ, προέκυψαν τα στοιχεία για τον “σκληρό” της Αλβανικής μαφίας στη νύχτας, ο οποίος είχε νοικιασμένο το μαύρο Range Rover στα πραγματικά του στοιχεία. Ενώ και στα ρούχα ενός από τα θύματα, στην εξερεύνηση της ΔΕΕ εντοπίσθηκε γενετικό υλικό, το οποίο «δείχνει» το συνοδό του τζιπ καθώς προσέγγισε και χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών .

Για τον ένοπλο δράστη πηγές της Ασφάλειας, αναφέρουν ότι είχε συμμετοχή στην ένοπλη συμπλοκή τον περασμένο Φεβρουάριο (21/02) με νεκρό 37χρονο Αλβανό υδραυλικό Pëllumb Islami  σε ναργιλετζίδικο στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr όπως προέκυψε ο Αλβανος αρχηγός της συμμορίας είχε προσωπικές διαφορές με τον αδερφό του θύματος, κατα το επεισόδιο που προκλήθηκε,  έστρεψε το όπλο και τον πυροβόλησε. Οι εμπλεκομένοι σε εκείνο το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο καθως και ο Αλβανός δράστης είχαν διαφύγει στην Αλβανία, ωστόσο επέστρεψε και επαναδραστηριοποιήθηκε στην μαφία.

Οι δράστες στην ένοπλη συμπλοκή στη Νέα Ιωνία,  είχαν καταγραφεί και κάμερα κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης, είχαν αποχωρήσει ωστόσο είχαν εγκαταλείψει ένα από τα θηριώδη τζιπ με τα οποία κυκλοφορούσαν. Ένας από τους περιφερειακούς εμπλεκόμενους στην ένοπλη συμπλοκή με νεκρό στη Νέα Ιωνία, ο 23χρονου Αλβανικής καταγωγής «Δημήτρη» ή «Νεκτάριου», με ποινικό παρελθόν, είχε συλληφθεί με ένταλμα ωστόσο μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ οι άμεσα εμπλεκόμενοι, είχε εκτιμηθεί ότι είχαν διαφύγει σε γειτονική χώρα.