Κορυδαλός: Ο έγκλειστος Αλβανός Ανδρέα Καλέμη δέχθηκε επίθεση από Αιγύπτιο στις Φυλακές

Η επίθεση με μαχαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού θα μπορούσε να αποδοθεί σε επεισοδίου μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων ωστόσο η ταυτότητα του θύματος της επίθεσης αφήνει περιθώριο έρευνας στις Αρχές

Επίθεση με μαχαίρι (15/12) μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού δέχθηκε Αλβανός έγκλειστος σε μεταξύ τους επεισόδιο, με το δράστη να δέχεται επίθεση απο άλλους Αλβανούς εγκλείστους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο Αιγύπτιος ειχε πρόσφατα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό από τις φυλακές Δομοκού, ενω ο 52χρονο Αλβανό Ανδρέα Καλέμη [Andrea (Adriatik) Kalemiο], ηταν σε διαδικασία αποφυλάκισης. Σε έλεγχο στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκε το μαχαίρι και ττηλέφωνο που κατείχε παράνομα.

Ο Andrea Kalem τον περασμένο Αύγουστο (09/08) ειχε δεχθεί ένοπλη επίθεση στο νησί των Παξών όπου βρισκόταν με την οικογένειά του.  Με την ανάρρωσή του, οδηγήθηκε κρατούμενος στις φυλακές καθώς είχε δικαστικές εκκρεμότητες.

Για τις Αλβανικές Αρχές, ο Andrea (Adriatik) Kalemi ειχε εμπλοκή ως ύποπτος στην εκτέλεση (16/12 2022) του Αλβανου επιχειρηματία Edmond Papa από τους Αγίους Σαράντα. Ειχε προηγηθεί η δολοφονία του πρώτου ξαδερφου του, Aleksandar Sadikaj, από ανθρώπους της ομάδας του Edmond Papa σε μια αποτυχημένη συναλλαγή μεταφοράς ναρκωτικών.

Η αντιπαράθεση των δύο συμμοριών, άλλοτε συμμάχων στη διακίνηση ναρκωτικών στην Αλβανία, είχε ακολουθία με δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας με τραυματισμό μελών και των δύο ομάδων.

Ο Adriatik Kalemi επέστρεψε στην Αλβανία χωρις περιεκτικό όρο (16/12) μετα την έκτιση της ποινης του.