Ν.Ιωνια: Συνελήφθη με ένταλμα για τη δολοφονία του Αλβανού υδραυλικού στη Νέα Ιωνία

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών οδηγήθηκε ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα για την εμπλοκή του στη δολοφονία του Αλβανού υδραυλικου σε ναργηλετζίδικο στη Νέα Ιωνία

Στη σύλληψη 23χρονου Αλβανικής καταγωγής «Δημήτρη» ή «Νεκτάριου», με ποινικό παρελθόν καθώς κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απειλή για παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ανθρωποκτονία με δόλο και εκβίαση προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κυψέλης το απόγευμα της Δευτέρας (20/03), σε εκτέλεση εντάλματος σε βάρος του για εμπλοκή του στην ένοπλη συμπλοκή και δολοφονία του 39χρονου Αλβανού στη Νέα Ιωνία.

Συνολικά στην υπόθεση η δικογραφία περιλαμβάνει έξι κατηγορούμενους για το ένοπλο επεισόδιο και την ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής , δύο Αλβανοί μέλη της συμμορίας των «Lions» έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι φίλος του ιδιοκτήτη είχε καλέσει στο ναργηλετζίδικο μέλη των «Lions» για να εντοπίσουν τους Αλβανούς δράστες, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά το γιο του. Η συμμορία των Αλβανών συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη και κατά την αποχώρησή τους συναντήθηκαν με μέλη αντίπαλης Αλβανικής ομάδας που θαμώνες στο ναργηλετζίδικο. Οι «Lions» ενήργησαν πυρά κατά της παρέας των αντίπαλων Αλβανών και τραυμάτισαν θανάσιμα τον Αλβανό υδραυλικό .