Γκάζι: Η στιγμή που το αρχιπαλίκαρο νονού της νύχτας πυροβολεί τους τρεις Κρητικούς εχει καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας

Τα όσα προηγήθηκαν της αιματηρής επίθεσης σε βάρος των τριών Κρητικών με τους δύο επιβαίνοντες στο μαυρο τζιπ, έχει καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας παρακείμενη επιχείρησης και εξετάζεται μεταξύ άλλων πειστηρίων στη ΔΕΕ

Στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι η παρέα των επτά Κρητικών διακρίνεται έξω από club (16/12-06.57) το πρωί του Σαββάτου. Στις 6:59 οι δύο δράστες, έχουν αποβιβαστεί από το μαύρο Range Rover, προσεγγίζουν την παρέα και διαπληκτίζονται μαζί τους. Σε λίγα δευτερόλεπτα, οι δύο δράστες απομακρύνονται και τους ακολουθούν οι τρείς Κρητικοί.

Όπως διακρίνεται, ο Αλβανός βγάζει όπλο και πυροβολεί στο κεφάλι τον Κρητικό που διαπληκτίστηκε πρώτος μαζί τους και στη συνέχεια και τους άλλους δύο οι οποίοι ακολουθούν. Στο χώρο υπάρχουν διερχόμενοι και θαμώνες, καθώς πρόκειται για κεντρικό σημείο στο Γκάζι, οι οποίοι βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στην ένοπλη επίθεση.

Το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό καθώς και άλλες καταγραφές από κινητά και κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, έχουν παραληφθεί κι εξετάζονται ως πειστήρια στη ΔΕΕ.

Από τις πινακίδες το μαύρο Range Rover, προέκυψε νοικιασμένο με leasing και τα στοιχεία του κατόχου του ταυτοποιήθηκαν στον ένα απο τους δυο επιβαίνοντες ο οποίος αναγνωρίστηκε από αυτόπτες στο επεισόδιο και αναζητείται. Ενώ και DNA του δράστη της ένοπλης επίθεσης, έχει απομονωθεί στα ρούχα του ενός θύματος, όταν τους πλησίασαν και ο συνεπιβάτης του τζιπ, χτύπησε τον έναν Κρητικό με το χέρι του στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, οι δύο Αλβανοί δράστες στην αιματηρή εμπλοκή προσπαθούσαν να ανέλθουν στην “ομάδα” και ήταν οι “ταμίες” σε μαγαζιά του κέντρου και στο Γκάζι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.