Εντοπίσθηκε η λεχώνα που γέννησε το νεογνό και εντοπίσθηκε νεκρό στον ανάλυπτο πολυκατοικίας

Η πρόφαση αδιαθεσίας από τη νεαρή λεχώνα κατά την εξέτασή της από τους Αστυνομικούς στάθηκε αφορμή να εξιχνιάσει η υπόθεση με το νεογνό που εντοπίσθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Ν.Σμύρνη.

Γέννησε και επέλεξε να .. ξεφορτωθεί το νεογέννητο μωρό της η 22άχρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Καλαμάτας χωρίς να αποκαλύψει ούτε στη μητέρα της την εγκυμοσύνη της. Η 22άχρονη ομολγησε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής όσα προηγήθηκαν από τη σχέση που διατηρούσε και έμεινε έγκυος μέχρι την επιστροφή της στην Αθήνα και γέννηση του μωρού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, η νεαρή φοιτήτρια αποφάσισε να μην προχωρήσει σε έκτρωση και επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της στη Νέα Σμύρνη, προφασιζόμενη ότι έχει πάρει βάρος, κατά τη φοίτησή της στο ΤΕΙ.
Ενώ η μητέρα απουσίαζε, γγέννησε το αγοράκι της μέσα στη μπανιέρα του διαμερίσματος και το απέρριψε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφο της πολυκατοικίας στον ακάλυπτο χώρο όπου και εντοπίσθηκε από την καθαρίστρια .
Με την ομολογία της 22άχρονης και την τακτοποίηση DNA απο τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οι Αστυνομικοί μετέφεραν σε Δημόσιο Νοσοκομείο τη λεχώνα κκαθώς κρίθηκε οτι χρειάζεται και ψυχολογική υποστήριξη.

Με την ποινική δικογραφία για την εξέλιξη της υπόθεσης ενγνετωθηξε ο Εισαγγελέας.