Αγ. Παρασκευή: Επιτέθηκαν σε έφηβο, του αφαίρεσαν το σκύλο του, και τον άφησαν ξυπόλητο- Κατέγραφαν την επίθεση και τον απειλούσαν με διαπόμπευση

Έφηβος, κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, δύο συμμαθητές του και φίλο τους, για βίαιη επίθεση και διαμοίραση βιντεοληπτικού υλικού από την επίθεση, στα κοινωνικά δίκτυα

Ως θύμα βίαιης επίθεσης και παρενόχλησης έφηβος ηλικίας 13ετών, κατήγγειλε στο ΤΑ Αγίας Παρασκευής τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο 13χρονος το μεσημέρι της Τρίτης (02/01) έβγαλε βόλτα το σκύλο του. Στην οδό Λυκείου συνάντησε τους τρεις ανηλίκους, εκ των οποίων αναγνώρισε δύο συμμαθητές τους και άγνωστο σε εκείνον ανήλικο, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν το λουρί με το σκύλο του, υπό την απειλή ότι δεν θα του τον επιστρέψουν.

Η ανήλικη συμμορία, σε σωματική έρευνα αναζητούσε στον 13χρονο το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα, και με χρήση σωματικής βίας τον εξανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, ενώ τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο. Οι τρεις ανήλικοι δράστες με απειλή βίας υποχρέωσαν τον 13χρονο να γονατίσει στον δρόμο και να απευθυνθεί με υβριστικές εκφράσεις και χυδαίες αναφορές για δύο συμμαθήτριές τους, ενώ συνέχιζαν να τον καταγράφουν με το κινητό τηλέφωνο τους ενός ανηλίκου.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο τρίτος άγνωστος στον 13χρονο ανήλικος, φέρεται να τον απείλησε ότι κατέχει πιστόλι και δεν θα τον σκοτώσει αν δεν ακολουθήσει τις υποδείξεις τους. Οι ανήλικοι δράστες διέφυγαν από το σημείο και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλαν στον 13χρονο το βίντεο που ειχαν καταγράψει με την επίθεση σε βάρος του.

Στην καταγγελία ο 13χρονος επίσης αναφέρει ότι νωρίτερα τα ίδια άτομα είχαν απορρίψει αβγά στο διαμέρισμα της οικογένειάς του, και την προηγούμενη ημέρα είχαν βανδαλίσει το αυτοκίνητο του πατέρα του εφήβου σταθμευμένο εν οδώ.

Ο ανήλικος έλαβε παραπεμπτικό για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι ανήλικοι δράστες αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου καθώς από το ΤΑ Αγίας Παρασκευής έχει συνταχθεί δικογραφία.