Χαλανδρίτσα Αχαϊας: Δολοφόνησαν ηλικιωμένο, για να του κλέψουν τη σύνταξη.

Τον αναζητούσαν οι συγγενείς του, ενώ δήλωσαν την εξαφάνισή του, και εντοπισθηκε από αναζητήσεις νεκρός, με βαρύτατες κακώσεις στον κορμό και το κρανίο.

Ο 69άχρονος Θεόδωρος Μπατράλης, εντοπίσθηκε νεκρός με βαρύτατα τραύματα στο κρανίο  σε χαράδρα στην θέση Δροσιά, κοντά στη Χαλανδρίτσα Αχαΐα.
Όπως δήλωσαν οι συγγενείς του, ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί στην τράπεζα (01/10) προκειμένου να παραλάβει την σύνταξή του. Όταν τον αναζήτησαν (01/10-22.00) δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, και δήλωσαν την εξαφάνισή του, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.
Ύστερα από αναζητήσεις οι Αστυνομικοί (01/10-23.00) εντόπισαν τη σορό του 69άχρονου, όταν διέκριναν κηλίδες αίματος στο δρόμο, που οδηγούσαν στη χαράδρα. Η σορός του ηλικιωμένου -σύμφωνα με πληροφορίες-, φέρει βαρύτατα τραύματα στον κορμό και τα ακρα, ενώ οι δράστες προκάλεσαν συντριπτικά καταγματα στο κρανίο .
Ως κίνητρο των δραστών εξετάζεται η ληστεία, αφού τα χρήματα τηγς σύνταξής του, ποσό 600ευρώ, δε βρέθηκαν στην κατοχή του ηλικιωμένου χωρίς να έχουν αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Προανάκριση διενεργεί η Υ/Δ Ασφάλεια Πατρών.