ΑΤ Ραφήνας: Έκανε δωρεά περιπολικό, στη μνήμη του γιου της.

Έχασε τον γιό της, και στη μνήμη του, αποφάσισε τη δωρεά ενός περιπολικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας.

image

Η Πολυτίμη Μεταξά, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του γιου της Γιάννη, με τη δωρεά ενός περιπολικού, στο τοπικό τμήμα της Ραφήνας, στην περιοχή διαμονής της.
Ο Διοικητής του Τμήματος Δημήτρης Δελτσίδης αφού ευχαρίστησε την Πολυτίμη Μεταξά αναφέρθηκε στην πρώτη επικοινωνία τους, κατά την οποία του ανέφερε χαρακτηριστικά “θέλω να σας πάρω ένα 100”.

image

Πρόκειται για ένα VW Passat, μεγάλου κυβισμού, ντίζελ στις προδιαγραφές που θέτει η ΕΛΑΣ.
Σε εκδήλωση, διοργανώθηκε στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας, (27/03-12.00)όπου και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Πολυτίμη Μεταξά, από τον Διοικητή του Τμήματος Δημήτρη Δελτσίδη, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “όμοια κίνηση δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά” ενώ την ευχαριστήσει για την προσφορά της, προς στο Σώμα της ΕΛΑΣ.
image

Παρων στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομική δωρεά της Πολυτίμης Μεταξά προς το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου η οποία πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί ο τομέας στον οποίο θα διατεθεί το ποσό.

image

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, ο Πρόεδρος του Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Γεώργιος Ορκόπουλος και συγγενείς της Πολυτίμης Μεταξά.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport