Ρώσος μαχαίρωσε τη μητέρα του, μπροστά στον ανήλικο αδελφό του.

Μαχαίρωσε με μανία την μητέρα του, μπροστά στον ανήλικο αδελφό του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο 19χρονος, διέμενε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο της “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μαζί με τη μητέρα του και τον 9χρονο αδερφό του. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα ξημερώματα (27/03) επιτέθηκε στην 37χρονη μητέρα του με μαχαίρι, τραυματίζοντας την σοβαρά.
Στις φωνές και τις εκκλήσεις της γυναίκας σε βοήθεια, επικράτησε αναστάτωση. Άμεσα κλήθηκε και μετέβη στο ξενοδοχείο περιπολικό της Ασφάλειας. Ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη ενώ η μητέρα διεκομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ ο 9άχρονος αδερφός του μεταφέρθηκε για φιλοξενία στο Αγλαΐα Κυριακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37άχρονη με τα δύο παιδιά της ταξίδεψαν (23/03) από τη Ρωσία για τη διεθνή έκθεση γούνας «Fur Excellence» -που διεξάγεται στο Metropolitan expo.
Σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγνατογνωνοσύνη ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν δεν κατέστη εφικτό οι Αστυνομικοί να λάβουν απολογία, με την επικοινωνία του 19άχρονου με το περιβάλλον να είναι “περιστασιακή”.
Η δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αερολιμένα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport