Βριλήσσια: Ένοπλο επεισόδιο με νεκρό τον “Καπέ” και το δράστη να έχει διαφύγει

Ένοπλη φονική ενέδρα στα Βριλήσσια με έναν νεκρό και τις αναφορές του NantiaReport.gr να αποδίδουν σε συμβόλαιο θανάτου την επίθεση

Από ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος στο ένοπλο στα Βριλήσσια. Νεκρός είναι ο 56χρονος Δημήτρης Καπετανάκης ή Καπέ ο οποίος έχει απασχολήσει σε υποθέσεις εκβιασμών και “προστασίας” νυχτερινών μαγαζιών ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί στην υπόθεση του “συνδικάτου του εγκλήματος” (1993-1995), καθώς είχε κατηγορηθεί και σε υποθέσεις σωματεμπορίας χωρίς να παραπεμφθεί σε δίκη.

Αναφορά του ονόματός τους υπάρχει και στην πρόσφατη δικογραφία της ΕΥΠ για διαφθορά στη ΕΛΑΣ η οποία ακόμα εκκρεμεί στην κύρια Ανάκριση. Οι Αρχές αποδίδουν τη δολοφονία του σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων του κοινού ποινικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr το θύμα πεζό εν κινήσει στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια δέχθηκε φονικά πυρά (09/12-15.20) με το δράστη να διαφεύγει με συνεργό του.

Φονική ενέδρα με έναν νεκρό εν μέση οδώ στην περιοχή των Βριλησσίων, προκάλεσε άμεση κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, ενώ στο χώρο μετέβησαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και ο Διευθυντής της Βορειανατολικής καθώς επίσης κλήθηκε ιατροδικαστής για νεκροψία και αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος . Αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη και του συνεργού του. Όπως αναφέρουν πηγές αστυνομικής ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ένα BMW εντοπίσθηκε φλεγόμενο στο Πάτημα Χαλανδρίου και από μαρτυρίες οι δράστες φέρονται να διέφυγαν με Mini Cooper, για το οποίο επίσης δόθηκαν αναζητήσεις .

Στο σημείο αρχικά μεταβεί η ΔΙΑΣ και δόθηκαν αναζητήσεις για τους δράστες

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr, το θύμα έφερε όπλο,  χωρίς να προκύπτουν ενδείξεις ότι πρόλαβε να αντιδράσει στην αιφνιδιαστική φονική επίθεση. Κατά τη νεκροψίας σε επιβεβαίωση μαρτυρίας για χαριστική βολή στο κεφάλι, αποφάνθηκε και ο ιατροδικαστής. Περίπου 20 κάλυκες, με το διαμέτρημα να αντιστοιχεί σε Kalashnikov, περισυνέλλεξαν από τη σκηνή εγκλήματος οι Αστυνομικοί και οι ιχνηλάτες της ΔΕΕ. Στο σημείο της δολοφονίας άμεσα μετέβη η σύζυγος και η αδελφή του θύματος .

Οι αστυνομικοί αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, τη φονική ενέδρα. Ωστόσο η δολοφονία του Καπε, θα εξετασθεί συνδυαστικά με τα ευρήματα που έχουν προκύψει σε δυο υποθέσεις, τη δολοφονία του ΕΚΑΜίτη την Πρωτομαγιά του 2018 και τη δολοφονία στο Χαϊδάρι με θύμα τον 49χρονο “εισπράκτορα” στο ενδεχόμενο οι ηθικοί αυτουργοί στις τρεις δολοφονίες να συνδέονται.