Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης, κάνναβης, μεταξύ άλλων απαγορευμένων σκευασμάτων και Ecstasy

Επιχείρηση της Δίωξης με τη συνεργασία της ΕΚΑΜ, στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπόρων ναρκωτικών στα πρότυπα.. καρτέλ

Σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση  (08/12) στην Αγία Βαρβάρα, στους Αγίους Αναργύρους, στις Αχαρνές, στα Άνω Λιόσια, στο Αιγάλεω, στο Κερατσίνι, την Δραπετσώνα και τον Πειραιά συνελήφθησαν 21 κατηγορούμενοι στην πλειοψηφία τους σεσειμασμένοι για εμπορία ναρκωτικών, εκ των οποίων δύο Αλβανοί. Επιπλέον στη δικογραφία περιλαμβάνονται 16 άτομα- τρεις γυναίκες και 13 άνδρες- τα οποία σχετίζονται με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στην εμπορία ναρκωτικών, κοκαΐνης, κάνναβης, απαγορευμένων φαρμακευτικών δισκίων και Ecstasy.

Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια Zastava και Valtter, γεμιστήρες, πιστόλια κρότου λάμψης, φυσίγγια, τέιζερ

Από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, έχουν κατασχεθεί σύμφωνα με πληροφορίες  ποσότητα άνω των 2kg κοκαΐνη, περισσότερο από 1 kg κάνναβη, 1834 χάπια Ecstasy, και ψυχοφάρμακα. Κατασχέθηκαν επιπλέον πέντε οχήματα, μία μοτοσικλέτα, πάνω από €200.000 μετρητά, 31 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε συμμορία, τρεις ζυγαριές ακριβείας, μετρητής χαρτονομισμάτων και τρία χρηματοκιβώτια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και έχουν παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.