ΒΟΥΛΗ: Οι "λαθραιοι λαθρομεταναστε" πυροδοτησαν αντιπαράθεση μεταξύ Βουλευτών

Πεδιο αντιπαράθεσης η ποινική παραβατική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών οι οποίοι συλλαμβάνονται στην Ελληνική επικράτεια, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, με τους Βουλευτες Βασιλη Καπερνάρος και Βασιλική Κατριβάνου να εχουν έντονο φραστικό επεισόδιο .

Στη βουλή συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα «Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων» που είχε αντικείμενο των προγραμματισμό των εργασιών της.
Ηταν η τοποθέτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου ο οποίος αναφερθηκε στη συχνότητα παραβατικής εγκληματικής συμπεριφοράς ως προς την εθνικότητά των λαθρομεταναστών. «Πιο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι οι Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί» ανεφερε ο ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόσθεσε «μπροστά τους, οι Αλβανοί είναι αγγελούδια και αρνάκια».
Η τοποθέτηση αυτη, προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου, η οποιος ανεφερε οτι «η Βουλή ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο και παρ’ όλα αυτά ένας βουλευτής έχει ρατσιστικό λόγο εντός της επιτροπής».
«Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε στο σπίτι σας τα αδέρφια σας τους λαθραίους λαθρομετανάστες» απάντησε ο Βασιλης Καπερνάρος, με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του αποδίδει χαρακτηρισμούς. «Είστε χυδαίος! Είστε ρατσιστής!» ανταπάντησε.
Στο φραςτικο επεισόδιο παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Κουτσούμπας, για να σχολιάσει πως όσα λέει είναι για τις τηλεοράσεις. «Εγώ σας ανακαλώ στην τάξη γιατί λέτε πως όσα είπα είναι για τις τηλεοράσεις» επέμεινε ο Βασίλης Καπερνάρος.