Μπράλος: Σύρος έκλεψε τζιπ με GPS εντοπίσθηκε στην Εθνική Οδό και συνελήφθη από την Τροχαία

Πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησε το τζιπ που απασχολούσε ως κλεμμένο έξω από τη Λαμία

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, εντόπισε κλεμμένο Nissan X TRAIL με κατεύθυνση τη Βόρεια Ελλάδα. Στη θέση του οδηγού, νεαρός- κατά δήλωσή του- Σύρος, ο οποίος διατηρούσε Ποινικό Μητρώο για κλοπές, διακίνηση λαθρομεταναστών, ωστόσο καθώς είχε υποβάλλει αίτημα ασύλου, παραμένει εκτός φυλακής . Καθώς το όχημα ήταν το καινούριο μοντέλο της σειράς, είχε σύστημα εντοπισμού (GPS) με τον κάτοχό του να παρακολουθεί το στίγμα του και ενημέρωσε για την πορεία του την Τροχαία.

Το μαύρο τζιπ, εντοπίστηκε αρχικά λίγο έξω από τα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια στις Θερμοπύλες, από όχημα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας. Μετά τη διασταύρωση Μπράλου το περιπολικό ανέκοψε την πορεία του κλεμμένου Nissan X TRAIL.

Ο νεαρός Σύρος με επικίνδυνο απωθητικό ελιγμό, εισήλθε στην έξοδο προς Καρπενήσι, με το πλήρωμα της Τροχαίας να εισέρχεται την Ε65. Δύο σταθμοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, και πλήρωμα της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας εγκλώβισαν το καταδιωκόμενο όχημα και ο Σύρος συνελήφθη.

Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του Σύρου σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.