Β.Κικίλιας: Αιφνιδιαστικά στη Φωκίωνος, και την περιοχή της Κυψέλης.

Αιφνιδιαστική παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε περιπολία στο κέντρο της Αθήνας.

imageΜετά την αιφνιδιαστική παρουσία (07/11) του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στις περιπολίες ομάδων που ενεργούν ελέγχους στο πλαίσιο του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ, νέα αιφνιδιαστική παρουσία του Βασίλη Κικίλια, σε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας.

Στη Φωκίωνος και στους δρόμους της περιοχής της Κυψέλης, θα βρεθεί λίγο μετά τις 16.00 (11/11) ο Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να ενημερωθεί από το ένστολο προσωπικό τους πολίτες και τους καταστηματάρχες της περιοχής της Κυψέλης, για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν . κικιλιας-ΚΥΨΕΛΗ6

Ο Βασίλης Κικίλιας, την περασμένη Παρασκευή (07/11) με καζουαλ ντύσιμο, μπουφάν και αθλητικά παπούτσια, χωρίς το αυστηρό κοστούμι και τη γραβάτα,  περπάτησε στο πεζοδρόμιο, ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων, που καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, με στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την παράνομη λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο, τη διακίνησης ναρκωτικών.

Στη νέα αιφνιδιαστική παρουσία μεταξύ των ενστόλων που συμμετεχουν στο προγραμμα αντιεγκληματικής πολιτικής της ΕΛΑΣ “Θησέας”, ο Βασίλης Κικίλιας, με κάζουαλ ντύσιμο, και .. αλεξίσφαιρο, “τα άκουσε” από τους περαστικούς και τους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, για την καθημερινή εικόνα του κεντρου της κικιλιας-ΚΥΨΕΛΗΑθήνας και τα προβλήματα με την μικροεγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν, την ασφάλεια και θεματα οχι μόνο της αρμοδιότητας του…

Στο πρόγραμμα του επιχειρησιακού σχεδιασμού «Θησέας», συμμετέχουν περισσότεροι από 600 Αστυνομικοί και βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο  Ιούλιο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport