Τούμπα, ΘΣΝ: Εντοπίσθηκε ο έφηβος Ρομά δολοφόνος του ηλικιωμένου ο οποίος είχε αποχωρήσει από το Παπάφειο

Τον 14άχρονο Ρομά αναζητούσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς είχε αποχωρήσει από το Παπάφειο Ίδρυμα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 87άχρονου άνδρα μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη

Σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, υπό την αυστηρή επιτήρηση Αστυνομικών μεταφέρθηκε ο 14χρονος Ρομά δράστης της δολοφονίας του 87άχρονου απο κοινού με την 12χρονη αδελφή του. Στο Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί υπό κράτηση και η αδελφή του με τον Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης να αποφαίνεται για την ποινική τους μεταχείριση.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το Ρομά (21/12-12.20) στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και σε επικοινωνία με την Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αποφασιστεί η νομική μεταχείριση του 14άχρονου Ρομά ως προς τον εγκλεισμό του.

Ο ανήλικος Ρομά είχε μεταφερθεί με παραγγελία της Εισαγγελίας Ανηλίκων στο Παπάφειο Ορφανοτροφείο και είχε τεθεί σε προστατευτική φύλαξη, λόγω ανηλικότητας, μετά τη σύλληψή του μαζί με την αδελφή του, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 87άχρονου άνδρα μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο την ίδια ημέρα ο 14άχρονος Ρομά, αποχώρησε από το Ίδρυμα, και έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές .