Πειραιάς: Με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ η Ασφάλεια Καλαμάτας συνελήφθη δραπέτης φυλακών- Είχε διαπράξει δυο ληστείες ως δραπέτης

Βαριά οπλισμένος μέσα σε κρησφύγετο στον Πειραιά εντόπισαν τα στελέχη της Ασφάλειας Καλαμάτας με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ δραπέτη των Φυλακών Κέρκυρας

Σε Αστυνομική επιχείρηση (20/12) στελέχη της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα, και ακινητοποίησαν τον οπλισμένο με Kalashnikov και πιστόλι πριν προλάβει να αντιδράσει.

Ο 44άχρονος δραπετης Φυλακών Κέρκυρας, εντοπίστηκε από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Καλαμάτας, σε προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης σε δύο ένοπλες ληστείες με ακόμα δύο συνεργούς του, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, σε Κυπαρισσία και Μελιγαλά.

Όπως προέκυψε από το φάκελό του, ο 44άχρονος από το Δεκέμβριο του 2019 είχε παραβιάσει την άδεια που έλαβε και είχε κριθεί δραπέτης.

Στο διαμέρισμα του 44άχρονου κατασχέθηκε το Kalashnikov με τρεις γεμιστήρες και 74 σφαίρες, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και έξι σφαίρες.

Τα ευρήματα έχουν αποσταλεί στη ΔΕΕ για βαλλιστική εξέταση ενω για τον 44άχρονο κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία μεταγωγής του πίσω στις Φυλακές.