ΣΤΙΜΑΓΚΑ Κορινθίας: Εντοπίσθηκε ξυπόλητος νεαρός, εξετάζεται να πρόκειται για τον 24άχρονο που αναζητούσαν οι Αρχές.

Στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, εντόπισαν ξυπόλητο, ρακενδυτο και “χαμένο”, νεαρό άνδρα να περιπλανάται ασκόπως στη περιοχή. Εξετάζεται να πρόκειται για τον 24άχρονο τον οποίο αναζητούσαν ως ύποπτο οι Αρχές, για τη δολοφονία της 60άχρονης εκπαιδευτικού στην Άνω Βούλα.

Ο νεαρός άνδρας, μεταφέρεται στο Αστυνομικό τμήμα, για εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον 24άχρονο γιο της οικογένειας των εκπαιδευτών, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές.
Ο 24χρονο γιο της οικογένειας των εκπαιδευτικών, ήταν ο τελευταίος που ειχε έρθει σε επαφή με την μητέρα του, την 60άχρονη Ευσταθία Λέκκα, την οποία εντόπισε σφαγιασμένη στην αποθήκη της μεζονέτας στην οποία διέμεναν, στη Βούλα(20/03-16.00) ο επίσης εκπαιδευτικός σύζυγό της.

image

Αστυνομικοί και ΕΜΑΚ, χερσαίες δυνάμεις, και ελικόπτερο συμμετείχαν στις έρευνες, σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εντοπίσθηκε (23/03)στην περιοχή της Νεμέας, το αυτοκίνητο της οικογένειας των εκπαιδευτικών. Στο σημείο οι Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το ζευγάρι παπούτσια τα οποία φορούσε ο 24άχρονος, όταν εγκατέλειψε το σπίτι της οικογένειας, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (20/03).
Σύμφωνα με καταθέσεις, γείτονες ανέφεραν οτι είδαν τον 24χρονο να βγαίνει από το σπίτι μχρονικά συμπίπτει με την ώρα της δολοφονίας της 60άχρονης, να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να διαφεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητας.
Όπως έχουν καταθέσει στους Αστυνομικούς οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, η οικογένεια, ο 24άχρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ώστε να ταυτοποιήσουν το δράστη του άγριου εγκλήματος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport