Πολυτεχνείο: Πυροβόλησαν σε ευθεία βολή με πιστόλι φωτοβολίδων διμοιρία των ΜΑΤ

Κι ενώ τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων περιμετρικά του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος είναι σε εξέλιξη, με μολώτοφ από τους κουκουλοφόρους και συλλήψεις από την Αστυνομία, από το χώρο του ΕΜΠ πυροβόλησαν τις Αστυνομικές δυνάμεις σε ευθεία βολή .

Οι ταραχοποιοί (17/11- 10.30) μετα τα επεισόδια που προκάλεσαν απο την πλευρική είσοδο της Στουρνάρη  με “καταφύγιο” το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, καθώς το κτίριο Γκίνη τέλει υπό κατάληψη, εισήλθαν στο χώρο του ΕΜΠ, και επιδόθηκαν σε επιθέσεις κατά των διμοιριών από την πλευρά της Πατησίων.

Οπως διακρίνεται, ενώ η διμοιρία της ΥΑΤ είχε αναπτυχθεί απέναντι από την κεντρική πύλη, στον πεζόδρομο της Πολυτεχνείου, δέχτηκαν μεσα απο ρο χωρο του Ιδρύματος, σε ευθεία βολή,  απο πιστολι, φωτοβολίδα (η φωτεινή ευθεία γραμμή που διακρίνεται στις φωτογραφίες , οριζόντια με τό επίπεδο του οδοστρώματος).

Φωτοβολιδα

Από τη δολοφονική απόπειρα κατα ρων Αστυνομικών, με δράστες όσους προκαλούν τα επεισόδια και αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, δεν προκλήθηκε τραυματισμός των εντολών.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές  ενώ μέχρι στιγμής έχουν γνωστοποιηθεί από την ΕΛΑΣ έντεκα συλλήψεις στο χώρο του Πολυτεχνείου για τα επεισόδια .