Με όραμα για τη σκοποβολή, υποψήφιος στις εκλογές της ΣΚΟΕ ο Αστυνομικός Τάσος Κορακάκης

Την υποψηφιότητά του, για τη θέση εκπροσώπου της ΣΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και το Διοικητικό Συμβουλιο της ΣΚΟΕ στην επιτροπή σταθερού στόχου, ανακοίνωσε ο Αστυνομικός Τάσος Κορακάκης πατέρας και προπονητής της Χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκης.

“Σας γνωστοποιώ ότι έχω υποβάλλει αίτημα υποψηφιότητας για τις εκλογές τις ΣΚΟΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Η υποψηφιότητά μου, αφορά τη θέση εκπροσώπου της ΣΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚΟΕ στην επιτροπή σταθερού στόχου.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Επειδή η επικοινωνία μου μαζί σας, βασιζόταν πάντα και θα εξακολουθήσει να βασίζεται στην ειλικρίνεια, θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως, σε περίπτωση εκλογής μου στο Δ.Σ της ΣΚΟΕ, η θητεία μου στην ομοσπονδία, υπολογίζω να διαρκέσει ένα έτος. Πιστεύω πως είναι αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να προσφέρω αυτά που σκέφτομαι, για το καλό της ομοσπονδίας και του αθλήματος.
Στη συνέχεια θα παραιτηθώ, για να ασχοληθώ με τον επόμενο αγωνιστικό Ολυμπιακό κύκλο. Η στήριξή σας με την ψήφο σας, θα είναι σημαντική.
Ευχαριστώ”, αναφέρει ο Αστυνομικός προπονητής σκοποβολής και πατέρας της Χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, Τάσος Κορακάκης.