Ο συνεργός της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών και της απόφασης ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του Ρουμάνου αναζητούμενου συνεργού της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, αποφάσισε ο Εισαγγελέας.

image

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του αναζητούμενου Ρουμάνου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 83χρονου λογοτέχνη, Μένη Κουμανταρέα (05/12) στην Κυψέλη.
Πρόκειται για τον (επ) GAITAN (ον) COSMIN του Teodor που γεννήθηκε στη Ρουμανία.
Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία και απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Έκκληση απευθύνει προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας . Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport