Κυψέλη: “Πάνθηρες” εν “ΟΔΟ” σε αποτροπή “αυθόρμητου” κορωνοπάρτυ- Αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις, με τις δυνάμεις Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, να αναπτύσσονται περιμετρικά της πλατείας Αγίου Γεωργίου, σε αποτροπή των “αυθόρμητων” κορωνοπάρτυ

Περιμετρικά της πλατείας Αγίου Γεωργίου με εντολή της Διεύθυνσης αναπτύσσονται ομάδες της ΟΑΜΑ, της ΟΔΟΣ και Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο διεξαγωγής Αστυνομικής επιχείρησης σε αποτροπή διεξαγωγής ενός ακόμα “αυθόρμητου” κορωνοπάρτυ στην Κυψέλη. Οι καταγγελίες κατοίκων και οι εικόνες με την παρουσία νερών με ποτά και μουσική υπόκρουση σε υπαίθριους χώρους εντός αστικού ιστού, έχουν προκαλέσει έντονη όχληση και στην πολιτική ηγεσία.

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν, ότι η απόφαση για την επιχείρηση της Αστυνομίας, ελήφθη σε αποτροπή μιας ακόμα συγκέντρωσης και συγχρωτισμού στην πλατεία, τους δρόμους  και τις πιλοτές της περιοχής. Όπως και στην επιχείρηση στην Αιμιλίου Βεάκη (20/04) στο Περιστέρι, σε όσους διαπιστωθεί άσκοπη μετακίνηση και παράβαση των μέτρων που ισχύουν πρόκειται να επιβληθούν τα διοικητικά πρόστιμα όπως προβλέπονται.

Ανάπτυξη δυνάμεων με διαταγή της ΓΑΔΑ έχει προβλεφθεί επίσης στην πλατεία Συντάγματος και στην πλατεία Μοναστηρακίου, μετά από διαδικτυακά καλέσματα σε ανταρσία στα μέτρα για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.