Καλλιθέα: Εσφαλμένη εντύπωση αποδίδει ο πρώην σύνδεσμος της γυναίκας η οποία εξετάζεται για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας

Μια φωτογραφία η αφορμή που πυροδότησε την έκρηξη της 35άχρονης να πραγματοποιήσει την επίθεση στην 34άχρονη Ιωάννα

Η προσαγωγή και η απόδειξη της παρουσίας της 35άχρονης ΕΚ στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου (20/05-09.30), ήταν η εξέλιξη που οδηγεί την αστυνομική έρευνα σε εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο σπίτι της όπου οδηγήθηκε συνοδεία Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η ίδια, τους παρέδωσε την τηλεκάρτα με την οποία πραγματοποίησε την κλήση από το υπαίθριο καρτοκινήτο της οδού Ακαδημίας, σε εταιρεία ραδιοταξί, προκειμένου ΤΑΧΙ να την αναμένει την επόμενη ημέρα σε μικρή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε η επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 34άχρονης Ιωάννας, στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. Επίσης παρέδωσε τόσο την μελαχροινή περούκα την οποία φορούσε και την καμπαρτίνα, όπως είχε περιγράψει ο αυτοκινητιστής το ΤΑΧΙ του οποίου είχε εκμισθώσει και την ανέμενε όπως είχε ζητήσει η ίδια.

Στις επίμονες ερωτήσεις των Αστυνομικών της Ασφάλειας, η 35άχρονη με καταγωγή από το χωριό Σταθάς του Δήμου Αμφιλοχίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, υποστήριξε ότι διατηρούσε συμβατικό σύνδεσμο με άνδρα, το γραφείο του οποίου στεγάζεται σε πολυκατοικία στην περιοχή στην οποία στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται η 34άχρονη Ιωάννα, στη συμβολή της Λ.Θησέως 241 με την οδό Μπουμπουλίνας 2, στην Αγία Ελεούσα . Ωστόσο η σχέση τους δεν εξελίχθηκε και διεκόπη, με την 35άχρονη να αποδίδει στην 34άχρονη ευθύνη ως “τρίτο πρόσωπο” που εμπόδισε την εξέλιξη της σε σταθερή συμβίωση.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Αθηνών, ωστόσο, κλήθηκε και ο πρώην σύντροφος της 35άχρονης, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς της ότι διατηρούσε την οποιαδήποτε σχέση με την 34άχρονη Ιωάννα. Ο 40άχρονος με καταγωγή από το Αίγιο Αχαΐας, ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα του Marketing σε διαδικτυακή εταιρεία, σημείωσε ότι η 35άχρονη θεωρούσε, εσφαλμένα, την 34άχρονη ως εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους και οι σκηνές ζηλοτυπίας τον οδήγησαν στην απόφαση και με άλλες αφορμές να ολοκληρώσει τη μεταξύ τους “ελεύθερη σχέση” όπως την απέδωσε. Πληροφορίες του ΝantiaReport.gr υποστηρίζουν ότι μια φωτογραφία στάθηκε αφορμή για την ακραία έκρηξη οργής και την απόφαση της 35άχρονης να πραγματοποιήσει την παράλογη και αρρωστημένη επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34άχρονης ενώ προηγουμένων τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, είχε .

Όπως προέκυψε, κατά την εξακρίβωση στοιχείων της, η 35άχρονη Ε.Κ δεν ανήκει στον κύκλο υπόπτων και ατόμων τα οποία εξ αρχής είχαν τεθεί υπό έρευνα για τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας, αλλά προσδιορίσθηκε από το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο εντοπίσθηκε τόσο στην περιοχή της Καλλιθέας όσο και στο σημείο όπου στεγάζονται οι υπαίθριοι θάλαμοι καρτοτηλεφώνων επί της οδού Ακαδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, έχουν προκύψει στοιχεία για μια ακόμα γυναίκα, η οποία φέρεται να προμήθευσε το καυστικό υγρό και αναζητείται προκειμένου να προσαχθεί ώστε να εξετασθεί σχετικά με την υπόθεση.

Με την ολοκλήρωση της προανακριτικής έρευνας, η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, ο οποίος πρόκειται να αποφασίσει για την ποινική της μεταχείριση με έκδοση εντάλματος σε βάρος της.