Καλλιθέα: Προσαγωγή για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας

Εξέλιξη στις έρευνα της Ασφάλειας Καλλιθέας

Γυναίκα η οποία φέρεται να σχετίζεται με τις επικοινωνίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τηλεφωνικό θάλαμο στην κλήση ΤΑΧΙ , έχει προσαχθεί και εξετάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών . Από ασφαλείς Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr η γυναίκα δε σχετίζεται με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού φιλικού και ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος της 34άχρονης Ιωάννας.

Από τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για 35άχρονη γυναίκα, η οποία εξετάζεται στο ενδεχόμενο να σχετίζεται με την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό οξύ, σε βάρος της 34άχρονης Ιωάννας, στις 20Μαΐου έξω από τα γραφεία της Ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργάζεται στο ύψος της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα. Καθώς η έρευνα των Αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας, την έχει προσδιορίσει από την αγορά της τηλεκάρτας και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν ακολούθως σε κλήση ΤΑΧΙ, από υπαίθριο τηλεφωνικό θάλαμο στην οδό Ακαδημίας , έπειτα από την άρση απορρήτου στα τηλέφωνα της εταιρείας ραδιοταξί.

Η παρουσία της στην περιοχή είχε προσδιοριστεί από τη μαρτυρία του οδηγού ΤΑΧΙ καθώς όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας, η πρώτη περιγραφή της Ιωάννας για την γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση σε βάρος της, προσομοίαζαν με την επιβάτιδα στη μισθωμένη διαδρομή που είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα με το επαγγελματικό του όχημα. Όπως ανέφερε φορούσε χειρουργική μάσκα, μαύρα γυαλιά ηλίου, γάντια και μπλούζα με μακρύ μανίκι, ενώ εκφράστηκε η εκδοχή η γυναίκα να φορούσε περούκα . Η εκμίσθωση του ΤΑΧΙ του είχε γίνει για περισσότερες από μία ημέρες, καθώς ο ίδιος την παρέπεμψε στην εταιρεία ραδιοταξί για τη σχετική συνεννόηση . Σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρείας, η γυναίκα κάλεσε το βράδυ της Δευτέρας 18 Μαΐου, δύο ημέρες πριν από την επίθεση σε βάρος της 34άχρονης Ιωάννας, και ζήτησε παραλαβή της από ραδιοταξί την επόμενη ημέρα από τη Λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα, για να τη μεταφέρει σε προγραμματισμένα ραντεβού, στο Μετς και τη Λεωφόρο Συγγρού.

Από τις άρσεις του απορρήτου μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, εξετάσθηκαν οι κλήσεις και το στίγμα κινητών τηλεφώνων τις συγκεκριμένες ώρες και ημέρες τα οποία εξέπεμπαν σήμα στις περιοχές ενδιαφέροντος της αστυνομικής έρευνας, κατέληξαν στην 35άχρονη, η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες (11/06) προσήχθη και εξετάζεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών .

Επίσης αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι εντός της ημέρας αναμένεται η κλήτευση και δεύτερης γυναίκας η οποία έχει εξεταστεί ως να σχετίζεται με την υπόθεση για νέα κατάθεση.

Με την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.