Καλλιθέα: “Τα ρούχα της είχαν λιώσει!”- Η μαυροφορεμένη βιτριολίστρια με τη μάσκα της επιτέθηκε ενώ περίμενε το ασανσερ

Τα ουρλιαχτά πόνου της νεαρής γυναίκας, πάγωσε τη γειτονιά πίσω από τον Ι.Ν Αγία Ελεούσας στην Καλλιθέα

«Βοηθήστε με σώστε με!», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, να φωνάζει η 34άχρονη, «τα ρούχα της είχαν λιώσει, έλιωναν πάνω της, δεν καταλάβαμε καν τι έχει συμβεί, έτρεξα να τη βοηθήσω», περιγράφει σοκαρισμένος και ο ίδιος .

Η 34άχρονη υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας, με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας, εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρεία στην Καλλιθέα. Το πρωί (20/05-09.30) πάρκαρε το αυτοκίνητό της και είχε μπει στο κτήριο με είσοδο από την Μπουμπουλίνας, στη συμβολή της με την κεντρική Λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου (Θησέως) , πίσω από τον Ι.Ν Αγία Ελεούσας, στην Καλλιθέα για να ξεκινήσει την εργασία της. Μπροστά στο ασανσέρ, δέχθηκε τη φονική επίθεση με καυστικό υγρό. Η μαυροφορεμένη βιτριολίστρια με τη χειρουργική μάσκα να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά της, την περίμενε και την περίλουσε με καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το θώρακα. Οι φωνές της 34άχρονης προκάλεσαν αναστάτωση στην ήσυχη γειτονιά, με τη δράστιδα στης επίθεσης να διαφεύγει.
Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα περιέγραψε ότι είδε την γυναίκα τυλιγμένη σε μια ποδιά από το κουρείο, καθώς τα ρούχα της είχαν καεί από το καυστικό υγρό που έπεσε πάνω της, μόνο με τα εσώρουχό της, να τη μεταφέρουν σε κατάσταση σοκ στο φαρμακείο της γειτονιάς. «Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση πανικού, φώναζε και έκλαιγε. Δεν μπορούσαμε καν να την ακουμπήσουμε για να τη βοηθήσουμε», αναφέρει γυναίκα η οποία βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας λίγο μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, μαρτυρίες αναφέρουν έντονη λεκτική αναφορά με αποδέκτη την 34άχρονη, λίγο πριν την επίθεση. Όπως επισημαίνουν οι ίδιες Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, φέρεται η βιτριολίστρια να περίμενε στην είσοδο της εταιρίας όπου εργάζεται την 34άχρονη, καθώς έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής έχει αναζητηθεί προκειμένου να προκύψει η κίνηση της δράστιδος της επίθεσης κατά τη μετάβασή της, την παραμονή της στο χώρο και τη διαφυγή της αμέσως μετά την επίθεση .
Η 34άχρονη με βαριά καυστικά εγκαύματα, στο πρόσωπο, έχει χάσει το αριστερό της μάτι, ενώ έχει υποστεί και βαθύ χημικό έγκαυμα, παραμένει σε νοσηλεία στη ΜΕΘ  Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου του Π.Φαλήρου, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο ζωής.
Η Αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, από την Ασφάλεια Καλλιθέας .