Μεταγωγή της 35άχρονης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών- Εξετάζεται η σχέση που διατηρούσε σε συμβατικό σύνδεσμο και παράλληλη επαφή με την Ιωάννα

Σε περιφερειακό κύκλο επαφών η 35άχρονη η οποία είχε προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για την επίθεση με καυστικό υγρό

Σύμφωνα με πληροφορίες, από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, με συμβατικό αυτοκίνητο μετέφεραν την 35άχρονη στο σπίτι της (11/06-10.15) προκειμένου να τους υποδείξει τα αντικείμενο και τα ρούχα που φέρεται να κατέχει και χρησιμοποίησε στην επίθεση σε βάρος της Ιωάννας. Η νεαρή γυναίκα προσήχθη και συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (11/06-06.30) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην Κυψέλη.

Κατά την αστυνομική έρευνα φέρεται η 35άχρονη υπάλληλος δικηγορικού γραφείου, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, διατηρούσε συνδετικό σύνδεσμο με νεαρό δικηγόρο, ο οποίος είχε παράλληλα επαφή με την  34άχρονη. Ωστόσο η έντονη επιθυμία της για σύναψη σταθερού δεσμού αποδίδει την 34άχρονη εμπόδιο στην εξέλιξη που επιθυμούσε και είχε έκδηλη εμπάθεια στην παρουσία της. Φέρεται να οργάνωσε και πραγματοποίησε την επίθεση στην 34άχρονη, καθώς γνώριζε από κοινούς γνωστούς το χώρο εργασίας της, και το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται η Ιωάννα, και εδρεύει σε μικρή απόσταση προς την πλευρά της Νέας Σμύρνης, ενώ δεν είχε γνώση για τη διεύθυνση κατοικίας της.

Για την υπόθεση επίκειται ακόμα μια προσαγωγή γυναίκας

Αναφορικά με την ποινική μεταχείριση της 35άχρονης πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για αυτόφωρο αδίκημα. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί πρόκειται να διαβιβαστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και εφόσον κριθούν επαρκή τα στοιχεία όπως παρατίθενται από την προανακριτική έρευνα, πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα στα στοιχεία της, για τη σύλληψη της.