Ηράκλειο: Απολογούνται οι Αλβανοί για το θανάσιμο τραυματισμό του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας- O καυγάς για τη μουσική .. στο laptop

Στον Ανακριτή παραπέμφθηκαν μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν ο πατέρας και ο μικρότερος γιος της οικογένειας από την Αλβανία για το θανάσιμο τραυματισμό του 26άχρονου μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, ανήμερα τα Χριστούγεννα σε οικογενειακό τραπέζι

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε (28/12- 12.00) το μεσημέρι, για να απολογηθεί ο 55άχρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη μετά το αιματηρό θανάσιμο τραυματισμό του 26άχρονο γιο του. Σε συνέχεια της νομικής διαδικασίας, παραπέμφθηκε και ο 24άχρονος μικρότερος γιος και αδελφός της οικογένειας των Αλβανών μετά την προθεσμία που είχε λάβει, προκειμένου να απολογηθεί . Πατέρας και γιος της οικογένειας από την Αλβανία, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, καθώς όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 24χρονος φέρεται να ακινητοποίησε τον 26άχρονο αδερφό του και ο 55άχρονος πατέρας του , τον έπληξε με το μαχαίρι.

Όπως αναφέρει  το Cretalive.gr, o 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος και αδερφός του θύματος, οδηγήθηκαν με διαφορά μιας περίπου ώρας στον Εισαγγελέα και θα απολογηθούν χωριστά, ενώ στη διάρκεια της κράτησή τους κρατήθηκαν απομονωμένοι. Ο πατέρας, φέρεται να εξακολουθεί να αρνείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 26χρονο γιο του, ενώ υποδεικνύοντας ως δράστη «κάποιον ξένο», ενώ με παρέμεινε ψύχραιμος και όταν ενημερώθηκε ότι ο γιος του κατέληξε. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 24άχρονος επίσης κατηγορούμενος μικρότερος γιος της οικογένειας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα, από κοινού με τη μητέρα του, καταδεικνύουν τον 55άχρονο ως δράστη του αιματηρού επεισοδίου με τον ίδιος να φέρει το μαχαίρι και τα θανατηφόρα πλήγματα στον 26άχρονο.

Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η μητέρα της οικογένειας, επισημαίνει ότι η ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε όμορφα, με φαγητό και ποτό, καθώς ήταν και η ονομαστική γιορτή του μεγάλου γιου. Το απόγευμα, όπως φέρεται να περιγράφει, τους επισκέφτηκε στο σπίτι η φίλη του μικρότερου γιου τους, και ο σύζυγός της, ζήτησε από τον 26άχρονο να αφήσει τον αδερφό του να διαλέξει την μουσική στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.  Ο 26άχρονος φέρεται να αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από το σπίτι, όπου τον ακολούθησε ο μικρός αδελφός του, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, ενώ στον καυγά ενεπλάκη και ο πατέρας.  Σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, είδε το μικρότερο γιο της κατά την είσοδό του στο σπίτι προκειμένου να πλυθεί και αντιλήφθηκε το σύζυγό της και το μεγάλο γιο τους να έχουν πέσει στο δρόμο. Όταν τους πλησίασε, είδε τον μεγαλύτερο γιο της να αιμορραγεί καθώς έφερε τραύματα από μαχαίρι.
Απολογία πατέρα

Ο 26άχρονος γιος της οικογένειας των Αλβανών ανήμερα τα Χριστούγεννα δέχθηκε πλήγματα από μαχαίρι, στη διάρκεια καβγά με τα μέλη της οικογένειά του, στην περιοχή της Θερίσου Ηρακλείου, και συνεπεία του βαρύτατοι τραυματισμού του, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/12-05.00) , στο “Βενιζέλειο” Νοσοκομείο.