Θερίσσος, Ηρακλείου: Κατέληξε ο 26χρονος Αλβανός στα τραύματα από μαχαίρι με δράστη τον πατέρα του ανήμερα τα Χριστούγεννα

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, από ανήμερα των Χριστουγέννων, ο 26άχρονος κατέληξε στα τραύματά του, καθώς  η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε

Εξέπνευσε τα ξημερώματα (27/12-05.00) ο 26χρονος τραυματίας ανήμερα Χριστουγέννων από μαχαίρι που κρατούσε ο 55άχρονος πατέρας του σε καβγά μαζί με τον 24άχρονο -μικρότερο αδελφό του- , μετά από δύο ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Βενιζελείου” Νοσοκομείου, Ηρακλείου Κρήτης. Ο 26χρονος, είχε δεχτεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα, μέχρι τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο και την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή.

«Δυστυχώς ο 26χρονος υπέστη αιμορραγικό σοκ και εξέπνευσε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο Κ. Τερζάκης, Διοικητής του “Βενιζελείου” Νοσοκομείου, Ηρακλείου Κρήτης .

Οι δυο κατηγορούμενοι για το βαρύτατο τραυματισμό συνεπεία του οποίου κατέληξε ο 26άχρονος γιος της οικογένειας των Αλβανών, ζήτησαν κι έλαβαν  24ώρη προθεσμία, και πρόκειται να απολογηθούν στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Δευτέρας (28/12) . Ο 55άχρονος πατέρας και ο 24άχρονος αδερφός του θύματος,  αναμένεται να απολογηθούν χωριστά . Στη δικογραφία τους αποδίδεται κατηγορία για πρόκληση σωματικών βλαβών ωστόσο μετά την κατάληξης του 26άχρονου παραπέμπονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ο 55άχρονος  Αλβανός, αρνείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι το γιο του.

_________________________________________

* creta24.gr