Θέρισσο, Ηρακλείου: Πατέρας τραυμάτισε με μαχαίρι το γιο του σε οικογενειακό τραπέζι Αλβανών, ανήμερα Χριστούγεννα

Οικογενειακή αιματηρή συμπλοκή ανήμερα τα Χριστούγεννα, μεταξύ μελών οικογένειας από την Αλβανία, με τον πατέρα μετά από καβγά με τους δύο γιους του, έπληξε με μαχαίρι τραυματίζοντάς το μεγαλύτερο γιό του

Αιματηρή συμπλοκή , ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12-18.00) , στη Θέρισσο του Ηρακλείου, σε καυγά μεταξύ των μελών οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία την προανακριτικής έρευνας για τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο 55άχρονος πατέρας από κοινού με  τον 24άχρονο γιο του, διαπληκτίστηκαν έντονα με τον 26άχρονο, μεγαλύτερο γιο της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 55άχρονος πατέρας με μαχαίρι, έπληξε και τραυμάτισε τον 26άχρονο γιο του.

Στο οικογενειακό τραπέζι προκλήθηκε αναστάτωση, και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του 26άχρονου τραυματία στο “Βενιζέλειο” Νοσοκομείο.

Από την Ασφάλεια Ηρακλείου, προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα και του μικρότερου γιου της οικογένειας οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών.

_____________________________________________________

* cretapost.gr