Κορυδαλλός: Ένοπλο επεισόδιο με Ρομά- Ένας τραυματίας

Ένας τραυματίας από με τραύμα από πυροβόλο όπλο σε λαϊκή αγορά ύστερα από σοβαρό επεισόδιο

UpDate (281/12-17.00) Έφοδο στο διαμέρισμα το οποίο υποδείχθηκε από περίοικους στο οποίο είχε καταφύγει ο Ρομά μετά το αιματηρό ένοπλο επεισόδιο και τον τραυματισμό έτερου Ρομά προχώρησε η ΕΚΑΜ. Κατά την είσοδο της Ειδικής Κατασταλτικής Μονάδας της ΕΛΑΣ στην πολυκατοικία, διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα του Ρομά ήταν άδειο και ο ίδιος προφανώς κατάφερε να αποχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός . Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του Ρομά, συνεχίζονται .

Ένοπλο επεισόδια στην οδό Ηρακλείου στην περιοχή τους Κορυδαλλού Αγίας Βαρβάρας (18/12-13.10) μεταξύ Ρομά ενώ ήταν σε λειτουργία η λαϊκή αγορά, είχε έναν τραυματία. Όπως καταγγέλλουν περίοικοι, Ρομά κάτοικος, γνωστός στις Αρχές για εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχής, πυροβόλησε με καραμπίνα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, και τραυμάτισε έτερο Ρομά, ο οποίος βρισκόταν εντός mini cooper. Ο Αλβανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπου και τελικά ακινητοποιήθηκε το όχημά του, ενώ ο συνοδός Ρομά, με τραύμα στο κεφάλι, παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο .

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν πληρώματα της Δυτικής Αττικής, καθώς ο Ρομά σύμφωνα με μαρτυρίες επέστρεψε στο εσωτερικό της οικίας του. Πρόθεση των Αστυνομικών να πείσουν τον Ρομά να παραδώσει το όπλο και να παραδοθεί .

Τα αίτια της ένοπλης αιματηρής επίθεσης δεν έχουν προσδιοριστεί. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια.