Γλυκά Νερά: Στις αναπάντητες ερωτήσεις, ο δράστης της δολοφονίας της Caroline Crouch- Συνελήφθη ο πιλότος

Τις απαντήσεις που δεν ήταν σε θέση να δώσει στα νέα στοιχεία που προέκυψαν κατά την ψηφιακή εξερεύνηση στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Caroline Crouch, μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε  ως δράστης ο 32χρονος πιλότος

Όπως αναφέρουν πηγές του ΝantiaReport.gr, οι ισχυρές ενδείξεις ενοχής για τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, τον είχαν καταστίσει βασικό ύποπτο της δολοφονίας της συζύγου του και υπό το βάρος των ερωτήσεων που τέθηκαν από τους Αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίες παρέμειναν αναπάντητες, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ως δολοφόνος της συζύγου του. Αναγνώρισε ότι επικαλέστηκε μια “φανταστική” παράθεση γεγονότων για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 10ης προς 11η Μάϊου, μέσα στη μεζονέτα της Αλ.Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά, για να συγκαλύψει το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ως μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις ανθρωποκτονίας των τελευταίων ετών, εξελίχθηκε η έρευνα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Caroline Crouch, μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Τα γεγονότα,  όπως τα παρέθεσε αρχικά στις καταθέσεις του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος,  δεν κρίθηκαν ως αυταπόδεικτα πραγματικά περιστατικά, και υπό τις επίμονες ερωτήσεις ο 32χρονος πιλότος, για τα ψηφιακά ευρήματα που προέκυψαν από την ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών που υπήρχαν στο χώρο και στην κατοχή του ζευγαριού, ομολόγησε το έγκλημα που είχε διαπράξει . Παράλληλα, από την εξέταση των κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού προέκυψε ότι η σχέση του Μπάμπη και της Caroline , είχε προστριβές και ένταση ενώ έχει προκύψει η πρόθεση της 20χρονης να αποχωρώντας από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μαζί με την κόρη τους.

Νωρίς το πρωί (17/06-11.00),  ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ από την Αλόννησο, προκειμένου να λάβει γνώση για νέα στοιχεία τα οποία προέκυψαν στο πλαίσιο της ψηφιακής εξέτασης ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες κατασχέθηκαν μέσα στη μεζονέτα της Αλ.Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά, και από την άφιξή του, παραμένει κι εξετάζεται στον 11ο όροφο της Ασφάλειας στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. .

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/06), οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ δήλωσαν σε μια λιτή τηλεοπτική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση, ανέφεραν ότι, «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».