Γλυκά Νερά: Εξετάζεται ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή εγκλήματος με θύμα τη σύζυγό του, ο πιλότος

Σε ανακοίνωση για την παρουσία του 32χρονου πιλότου στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλεια Αττικής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με όσα έχουν προκύψει στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται στο Τμήμα ανθρωποκτονιών της ΔΑΑ ώστε να εξετασθεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες». Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr τα νέα στοιχεία, προέκυψαν στο πλαίσιο των ερευνών από την εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων, και επιδέχονται απαντήσεων προκειμένου να προκύψει η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Caroline Crouch.

Νωρίτερα το πρωί (17/06-11.00) αν και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα με το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε με ταχύπλοο απο την Αλόννησο στη Σκιάθο και με ελικοφόρο αεροπλάνο, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Από το απόγευμα της Τετάρτης ο 32χρονος πιλότος, είχε ταξιδέψει στην Αλόννησο για το 40ημερο μνημόσυνο της 20χρονης Caroline Crouch. Οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας τον παρέλαβαν από το μνημόσυνο με πρόφαση, προκειμένου να λάβει γνώση για όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες ως εργαστηριακά αποτελέσματα στην έρευνα, για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου και μητέρας της 11μηνών κόρης τους, Λυδία του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, στην έδρα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, έχει κληθεί και επαγγελματικός σύνδεσμος του 32χρονου πιλότου, προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Η δολοφονία πριν 38 ημέρες στα Γλυκά Νερά ανατέθηκε σε προανακριτική διερεύνηση στις Υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα πειστήρια αναλύθηκαν και εξετάσθηκαν στα Εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Πηγές του NantiaReport.gr σημειώνουν ότι από τα ευρήματα προέκυψε, αν και αρχικά το κίνητρο είχε αποδοθεί σε ληστεία ωστόσο, διαφοροποιείται από όσα είχαν εκτιμηθεί .