Επιστρέφουν στους Δικαστικούς της ΣπΦ οι Αστυνομικοί

Η έκρηξη στο σπίτι της Εισαγγελως που είχε χειριστεί υποθέσεις της ΣπΦ και οι απειλές σε κείμενα κατά Δικαστικών ανάγκασαν πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ να επαναφέρει στις θέσεις τους τους Αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας .

Επιστρέφουν εντός ολίγων ημερών όσοι Αστυνομικοί είχαν διατεθεί σε συνοδείες-φυλάξεις όλων των Δικαστικών που έχουν  χειριστεί υποθέσεις μελών της ΣΠΦ. Με απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι Αστυνομικοί είχαν αποδεσμευτεί και είχαν επιστρέψει στις οργανικές τους θέσεις.

Η έκρηξη βόμβας στην οικια της Εισαγγελέως Γεωργίας Τσατανη , στα Εξάρχεια, την πυροδότηση της οποίας ανέλαβε με κείμενο της η ΣπΦ, καθώς και επιθεση σε Αστυνομικες Υπηρεσιες η απόρριψη  χειροβομβίδας στη Γαλλικη πρεσβεία  με τραυματία  το σκοπό- Ειδικο Φρουρό, καθώς και κείμενα τα οποια εχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακούς ιστότοπους διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, με απειλές κατά των Δικαστικών, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ .

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr- εχουν ήδη διαβιβαστεί προς τους Αστυνομικούς οι οποίοι είχαν αποδεσμευτεί απο τις συνοδείες-φυλάξεις Δικαστικών που είχαν γνωμοδοτησει σε υποθέσεις τρομοκρατίας, τα φυλλα πορείας τους προκειμένου να επιστρέψουν .