Άνω Νέα Κυψέλη: Εντοπίσθηκε ο δράστης της επίθεση με εμποτισμένο βαμβάκι στη νεαρή έγκυο

Από τις προσωπικές επαφές στον κύκλο της νεαρής εγκύου, ταυτοποιήθηκε ο δράστης της σε βάρος της επίθεση με εμποτισμένο βαμβάκι ενώ βρισκόταν στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους

Ταυτοποιήθηκε , εντοπίσθηκε και προσήχθη (16/04-22.00) στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ο δράστης της επίθεσης (11/04-23.30) σε βάρος της 25χρονης εγκύου στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους στην Άνω Νέα Κυψέλη. Μεταξύ των πειστηρίων τα οποία έχουν κατασχεθεί και ενισχύουν το κατηγορητήριο σε βάρος του, είναι και το όχημα στο οποίο επέβαινε κατά την επίθεση που διέπραξε στο προγραμματισμένο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr πρόκειται για το άτομο το οποίο είχε υποδείξει η 25χρονη, στην κατάθεσή της, στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Κυψέλης, με το οποίο προ διετίας, διατηρούσαν συμβατικό σύνδεσμο και την παρενοχλούσε καθώς εμφανιζόταν επίμονος με εκρήξεις ζηλοτυπίας. Οι δύο συνομήλικοι είχαν κανονίσει συνάντηση για να μιλήσουν στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους, ωστόσο η εξέλιξη δεν είχε την έκβαση που προσδοκούσε ο 25χρονος για επανασύνδεση, και προέβη στην επίθεση με εμποτισμένο πανί σε οικιακό καθαριστικό (σσ ενδεχομένως χλωρίνη) σε βάρος της νεαρής εγκύου .

Από το Τμήμα Αναζητήσεων είχε εκδοθεί σχετική παραγγελία, και πληρώματα της ΟΠΚΕ εντόπισαν (16/04) τον 25χρονο άνδρα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, προσήχθη κι εξετάζεται. Το αυτόφωρο για την επίθεση σε βάρος της 25χρονης, έχει παρέλθει, ωστόσο συνελήφθη καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ κατά την προανακριτική έρευνα προέκυψε να έχει απασχολήσει. Οι ερευνητές της Ασφάλειας Κυψέλης, είχαν εξ αρχής εκφράσει επιφυλάξεις, για το κατά πόσο ήταν κάποιος άγνωστος δράστης, και δείχνει να επιβεβαιώνονται από τα προανακριτικά ευρήματα που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.