Άνω Νέα Κυψέλη: Αντιζηλία διαβλέπουν στην καταγγελία της νεαρής εγκύου για επίθεση με εμποτισμένο βαμβάκι 

Οι επιφυλάξεις που είχαν διατυπώσει εξ’ αρχής για την καταγγελία της νεαρής εγκύου οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κυψέλης δείχνει να επιβεβαιώνονται από τα προανακριτικά ευρήματα

Η 25χρονη έγκυος στον 4ο μήνα, κατήγγειλε σε βάρος της επίθεση (11/04-23.30) με εμποτισμένο βαμβάκι, διερχόμενη πεζή στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους επί της Ηπείρου στην Άνω Νέα Κυψέλη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι προσωπικές και κοινωνικές επαφές της 25χρονης, έχουνε τεθεί υπό έρευνα και διαφαίνεται η σε βάρος της επίθεση να σχετίζεται με αντιζηλία.

Η 25χρονη φέρεται να είχε αναφέρει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κυψέλης, ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας άγνωστος άνδρας. Ωστόσο εκτιμάται ότι πρόσωπο των επαφών της νεαρής γυναίκας προχώρησε στην σε βάρος της επίθεση, ενώ ενδέχεται να έχει και ποινικό παρελθόν. Το αυτόφωρο για την επίθεση σε βάρος της 25χρονης έχει παρέλθει οπότε και να προσδιοριστεί ο δράστης, δεν θα συλληφθεί για την επίθεση. Ο σύντροφός της με το οποίο συμβιώνουν τα τελευταία δύο χρόνια σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να καταθέσει στους Αστυνομικούς χωρίς ωστόσο να προκύπτουν ενδείξεις ότι γνωρίζει σχετικά για την υπόθεση. Τη διερεύνηση της καταγγελίας έχει αναλάβει το Τ.Α Κυψέλης.