Αθήνα: Καταγγέλλει επίθεση με εμποτισμένο βαμβάκι- Μεταφέρθηκε με έγκαυμα στο πρόσωπο στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η καταγγελία νεαρής γυναίκας εξετάζεται ενώ αναμένονται εργαστηριακά αποτελέσματα, και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες σε επίθεση που όπως ισχυρίζεται δέχθηκε  στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, η οποία είναι έγκυος στον 4ο μήνα, υποστηρίζει ότι ενώ περπατούσε (11/04- 23:30) επί της Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους, στην Άνω Νέα Κυψέλη . Διερχόμενο όχημα σταμάτησε δίπλα της και όπως αναφέρει η ίδια, αποβιβάστηκε ένας άνδρας ο οποίος την έριξε στο οδόστρωμα και την ακινητοποίησε, ενώ με βαμβάκι εμποτισμένο με άγνωστης περιεκτικότητας υγρό, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο δράστης στη συνέχεια φέρεται να επιβιβάστηκε στο όχημά του, και αποχώρησε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” καθώς φέρει έγκαυμα στα χείλη και στο πρόσωπο, χωρίς επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, και αναμένεται (13/04) να λάβει εξιτήριο .

Δείγματα να έχουν αποσταλεί προς εξέταση, ενώ η αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζουν την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, καθώς η έρευνα εκτείνεται στην προσωπική ζωή και τον κύκλο των επαφών της νεαρής γυναίκας.

Η ίδια ωστόσο φέρεται να έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι δεν έχει δεχτεί απειλές και δεν είχε κίνητρο η σε βάρος της επίθεση. Σε κατάθεση πρόκειται να κληθεί για να καταθέσει και ο σύντροφος της 25χρονης με τον οποίο συζούν σχεδόν δύο χρόνια. Ενώ αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα -εντός της ημέρας- με την υπόθεση να βρίσκεται υπό πλήρη διερεύνηση απο το ΤΑ Κυψέλης με κάθε επιφύλαξη, για τα όσα καταγγέλλονται.