ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ: Κάμερες "έβλεπαν" τον Χριστόδουλο Ξηρό να κινείται στην περιοχή.- ΦΩΤΟ-

Συναλλαγές και επαφές που διατηρούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ερευνά το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο. Κάμερες από την περιοχή έχουν καταγράψει τις κινήσεις του και συναλλαγές σε καταστήματα της περιοχής.

imageΤα χρήματα που πλήρωνε σε μετρητά και η “ιδιαίτερη” εμφάνιση που είχε επιλέξει ο δραπέτης κατάδικος τρομοκράτης, από την ημέρα της εθελουσίας φυγης του, καταθέτουν οι καταστηματαραχες της περιοχής για τις.. συνήθεις του Χριστόδουλου Ξηρού.
Κάμερες καταστημάτων στην Ανάβυσσο, έχουν καταγράψει τον “ποδηλάτη” Χριστόδουλο Ξηρό, λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη του από το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο το υλικό εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ..
image

Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, αναζητούν τρεις «λευκούς τρομοκράτες» ως συνδετημονες του ΧριστόδουλουΞηρού. Σύμφωνα με τους γείτονες, δύο τουλάχιστον ήταν τα άτομα που είχαν παρουσία στο σπίτι, του “καθηγητή από την Καστοριά” όπως είχε συστηθεί, χωρίς περισσότερα στοιχεία του, ενώ εξετάζεται μαρτυρία, η οποία “τοποθετεί” στον χώρο γυναίκα μέσης ηλικίας και ένα ανήλικο κορίτσι, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport