Σοφία Νικολάου: «Δεν σας φοβάμαι» – Η απάντηση της πρώην ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής για τη χειροβομβίδα

Καταγγελία από την πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, για  χειροβομβίδα που εντοπίσθηκε  είκοσι μέτρα από το σπίτι της

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σοφία  Νικολάου απέδωσε ως «τρομοκρατική» ενεργεια τη χειροβομβίδα που εντοπίσθηκε  είκοσι μέτρα από το σπίτι όπου διαμένειμε το σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τούς.

«Δεν σας φοβάμαι. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όλους τους τρομοκράτες οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να κάμψουν την αποφασιστικότητά μου απέναντι στο κοινό έγκλημα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη γενική γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στην προηγούμενη κυβερνητική περίοδο. Τελευταίο κρούσμα η λανθασμένη τοποθέτηση μίας χειροβομβίδας είκοσι μέτρα μακριά από το σπίτι μου, από ανθρώπους που εξακολουθούν να με «θυμούνται», προφανώς διότι πολύ απλά έκανα σωστά τη δουλειά μου», παραθέτει χαρακτηριστικά η πρώην ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής.

«Πολιτικός μου αντίπαλος «κάρφωσε» στο Ίντερνετ τη διεύθυνση του σπιτιού μου»

«Η νέα τρομοκρατική αυτή επίθεση προς το πρόσωπό μου δεν είναι η πρώτη. Έχουν προηγηθεί δύο ρίψεις φέιγ βολάν έξω από το δικηγορικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο της οδού Πανεπιστημίου, που με χαρακτήριζαν δολοφόνο κρατουμένων, επειδή δεν είχα κάνει πίσω στους εκβιασμούς του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Ούτε τότε φοβήθηκα, όπως επίσης δεν φοβήθηκα όταν θέλοντας να πετύχει την εκλογική μου εξόντωση και μόνο, πολιτικός μου αντίπαλος «κάρφωσε» στο Ίντερνετ τη διεύθυνση του σπιτιού μου -εκεί όπου κοιμίζω τα τρία μωρά παιδιά μου- διευκολύνοντας έτσι τους τρομοκράτες».