Χαλάνδρι: Σοβαρό επεισόδιο με σύλληψη ζεύγους σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο- Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης και χάπια 

Προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα, ζεύγους νεαρής ηλικίας μετά από σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, για το οποίο έχει ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr (06/04-22.50) με καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο,  συνελήφθη νεαρο ζευγάρι ύστερα απο καταγγελία, από σταθμό της Άμεσης Δράσης. Κατά την έρευνα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Λόγω της φύσης της καταγγελίας ως προς το ενδοοικογενειακό επεισόδιο που προηγήθηκε, με την αυτεπάγγελτη διαδικασία, και την κατάσχεση των ναρκωτικών, το νεαρό ζευγάρι κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με.τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Με ενημέρωση του NantiaReport.gr, οι εμπλεκόμενοι ατο σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο προκάλεσαν αναστάτωση καθως ενδιαφέρθηκε επικεφαλής συνοδείας πολιτικού προσώπου, ενω για την υπόθεση ενημέρωση έλαβε ο Ταξίαρχος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικης Αττικής,  η Διεύθυνση Επισήμων καθως επίσης το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.