Υπ.ΠΡΟ ΠΟ: “Οι ένθεν/κακείθεν κεκράκτες να μην βάζουν στο παιχνίδι τους την Αστυνομία”..

Η διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η οποία απεστάλει προς Αστυνομικές Υπηρεσίες, αναφορικά με τον περιορισμό των δημόσιων θέσεων ενστόλων αναφορικά με το Δημοσψήφισμα (05/07) προκάλεσε εντονες αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις. Κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 24ώρες μετά, παρέχουν.. “διευκρινίσεις” προς κάθε αποδέκτη.

Συμφωνα με κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, “σε σχέση με τα όσα –δίχως βάση και έρεισμα- καταγγέλλουν από χθες ορισμένα ΜΜΕ, και τα οποία παραδόξως υιοθετούν αβασάνιστα και ορισμένοι βουλευτές, ότι δηλαδή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενεπλάκη στο δημοψήϕισμα και στην ελεύθερη έκϕραση των ένστολων.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γνωστοποιεί προς κάθε κατεύθυνση ότι ούτε καν σκέψη υπήρξε ποτέ για ανάμειξη στη διαδικασία ή στην κατεύθυνση ψήϕου. Όπως αναϕέρουν οι εγκύκλιοι που εκδίδονται πάγια σε κάθε εκλογική διαδικασία, η Αστυνομία παραμένει, ως οϕείλει, ουδέτερη και ο κάθε αστυνομικός ψηϕίζει κατά συνείδηση. Παρακαλούνται οι ένθεν/κακείθεν κεκράκτες να μην βάζουν στο παιχνίδι τους την Αστυνομία” καταλήγουν.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport