Βούλα: ΤΩΡΑ- Θύμα ληστείας η μητερα του Αλέξανδρου Αγλούπα

Στο σπίτι της οικογένειας στο οποίοι διαμένει η Τούλα Αγγλούπα , μητέρα του προφυλακιστέου Αλέξανδρου Αγγλούπα για την εμπλοκή του στη  “Μαφία ΤΩΝ Ρομά” εισέβαλλαν πριν λίγο άγνωστοι δράστες και τη λήστεψαν.

Ο 40άχρονος Αλέξανδρος Αγγλούπας, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές μετά την απολογία του στον Ανακριτή, για την εμπλοκή του στην  εγκληματικήοργάνωση της “Μαφίας των Ρομά”. Άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία της 70άχρονης Τούλας Αγγλούπα στην Αστυνομία, τη λήστεψαν στο σπίτι της, στην περιοχή της Βούλας (04/12-19.30).

Ένας από τους δράστες χτύπησε την 70άχρονη γυναίκα προκειμένου να αποκαλύψει πού έχει “κρυμμένα” χρήματα. Οι δράστες απέσπασαν περίπου #€4.500 και διέφυγαν ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ειναι η δευτερη φορα για την Τούλα Αγγλούπα που βρίσκεται αντιμέτωπη με κακοποιούς. Ηταν Φεβρουάριος του 2014, όταν, μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, επέστρεφε σπίτι της με την οικιακή βοηθό από το Αεροδρόμιο των Σπάτων. Θα ταξιδευαν στην Ιταλία αλλά, έχασαν την πτήση, κι επέστρεψαν στο σπίτι της Βούλας  και θα ταξιδευαν τις επόμενες ημέρες και οι δύο γυναίκες, βρεθηκα αντιμέτωπες με κουκουλοφόρους δράστες, οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι. Επιτέθηκαν, και χτύπησαν της Τούλας Αγγλούπα ενώ παρέμεινε δεσμευμένη μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί όταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του αιμόφυρτη, τη μετέφερε στο Νοσοκομείο και κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή ποσού ύψους #€400.000 και κοσμήματα αξίας #€1 εκτ.

Κατα τη διερεύνηση της υπόθεσης οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, είχαν εκφράσει την εικασία οι δράστες να παρακολουθούσαν τον Αλέξανδρο Αγγλούπα ώστε σε ώρα που απουσίαζαν οι ενοικοι να εισβάλλουν στο σπίτι και να προχωρήσουν στην κλοπή.