Μεθυσμένος Ειδικός Φρουρός απείλησε με όπλο Λύβιους σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών

Σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, Ειδικός Φρουρός απείλησε με πιστόλι, δύο έγχρωμους σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών για να τον ακολουθήσουν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, ο 26άχρονος Ειδικός Φρουρός, εκτός υπηρεσίας διασκέδαζε σε μπαρ της Πλ. Κεραμεικού. Σχεδόν ξημερώματα Σαββάτου  (03/12-06.00) ο Αστυνομικός είδε διαπληκτίστηκε μείναι τους δύο Λύβιους νεαρούς. Όπως διακριβώθηκε στη συνέχεια οι δύο νεαροί φοιτουν στο πλαίσιο διμερών συνθηκών στρατιωτικής συνεργασίας με τρίτες χώρες, στη Σχολή Ικάρων και στην Ευελπίδων.
Ο αστυνομικός εμφανώς σε κατάσταση προχωρημένης μέθης απαίτησε ενας απο τους Λύβιους να τον ακολουθήσει, τι οποιο αρνήθηκε, με τον Ειδικό Φρουρό με το πιστόλι που έφερε  να τον απείλησε ώστε να τον εξαναγκάσε να τον ακολουθήσει. Από κοινού οι δύο νηφάλιοι σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών ακινητοποίησαν και αφόπλισαν τον 26άχρονο, και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ο Αστυνομικός συνελήφθη από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης και παραπέμφθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενψ σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.