Β.Κικίλιας: " Οι πολίτες απαιτούν αυξημένη αστυνόμευση για την ασφάλεια τους"

Για τον αφοπλισμό των ΜΑΤ και την Αστυνομία, την εγχωρια και την παγκόσμια τρομοκρατία αλλά και μίλησε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ- Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του.

“Πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για αφοπλισμό της ΕΛΑΣ όταν οι πολίτες απαιτούν αυξημένη αστυνόμευση για την ασφάλεια τους”;  διερωτήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας και τόνισε με νόημα ” Οφείλουμε να διαφυλάξουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών κι όχι να περιορίσουμε επιχειρησιακά την ΕΛΑΣ”.
image

Έσπευσε να διευκρινίσει, με βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ “Ανενημέρωτος ο κ. Τσίπρας. Οι αστυνομικοί δεν οπλοφορούν στις πορείες & τα γήπεδα, αλλά έχουν χρέος να προστατέψουν τους πολίτες”, σημείωσε στη συνεντευξή του(16/01).
image

Ο Βασιλης Κικίλιας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, είχε επιλέξει την αναπαραγωγή ( retweet ) της δήλωσης του Αλέξη Τσίπρα κατά τη προχθεσινή (14/01) διαδικτυακή συνέντευξή του μέσω Twitter, για τον αφοπλισμό της ΕΛΑΣ χωρίς κανένα σχόλιο.

image

Με αφορμή τις συλλήψεις από το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο, επανέλαβε τη θέση του και δήλωσε “ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι επίπονος & σκληρός. Η ΕΛΑΣ λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό για την ασφάλεια των πολιτών”.
“Όσον αφορά την παγκόσμια τρομοκρατία ζούμε μια νέα πραγματικότητα που καθιστά πιο εύκολη τη διασπορά των επιθέσεων” διευκρινίζει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport