Τραγουδιστής παρέσυρε Τροχονόμο παραβιάζοντας τα Μετρα διακοπής κυκλοφορίας

Στη συμβολή της Βασ.Σοφίας με τη Δορυλαιου ο τραγουδιστής με το όχημα του, παραβίασε την κορδέλα της τροχαίας και παρέσυρε τον Αστυνομικό.

Στο ΑΤ.Αμπελοκήπων οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου καθώς προσήχθη ως υπαίτιος οδηγός οχήματος, αφού παραβίασε (30/01-17.45) την κορδέλα της Τροχαίας στα Μέτρα διακοπής τγς κυκλοφορίας για τη μετακίνηση του επίσημου (Μάθιου Νιμιτς) και παρεσυρε με τον καθρέπτη του οχήματός του, τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης σε μέτρα Τροχαίας, που ρύθμιζε την κυκλοφορία, στη συμβολή της Β.Σοφίας με τη Δορυλαίου (πίσω από την Αμερικανική πρεσβεία στην πλατεία Μαβίλη).

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, ελάχιστα μετά την παραβίασε της κορδέλα που είχαν τοποθετήσει για τη διακοπή της κυκλοφορίας οι Αστυνομικοί και την  ακινητοποίηση του οχήματος του τραγουδιστή,  από το σημείο πέρασε η συνοδεία του επίσημου με την Ασφάλεια της Πρεσβείας που τον συνόδευε.

Έντονα φορτισμένος ο Στ.Διονυσίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, επιτεθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή του στο ΑΤ Αμπελοκήπων.

Ο τραγουδιστής φέρεται να εξύβρισε τον Αστυνομικό, “..θα σε γ@@ κ..μπατσε”.

Για το επεισοδιο σε βάρος του τραγουδιστή- μέχρι στιγμής (30/01-18.00) σχηματίσθηκε δικογραφία- για τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα και αφορά την αντίσταση κατα της Αρχής, απείθεια και απλή σωματική βλάβη. Ο Αστυνομικός, έχει μεταβεί στο 401 ΓΣΝ με τραυματισμό στο χέρι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Αστυνομικός επιθυμεί να υποβάλει μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή και να ζητήσει την ποινική του διωξη.

Ο Στέλιος Διονυσίου κρατείται στο Α.Τ Αμπελοκήπων και παραπέμπεται αυτεπάγγελτα να οδηγηθεί (30/01) στο Αυτόφωρο.