“Ψηλά τα χέρια” για τον λαϊκό τραγουδιστή- Εξιτήριο από το 401ΓΣΝ για τον Αστυνομικό

Εξιτήριο από το 401ΓΣΝ έλαβε ο Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης ο οποίος παρασύρθηκε από το όχημα του λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου, οταν παραβίασε Μέτρα Τροχαίας κατά τη διέλευση επίσημου.

Ενώπιον του Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγείται (31/01) ο Στέλιος Διονυσίου ο οποίος παρέμεινε κρατούμενος στο ΑΤ Αμπελοκήπων, στην εκτέλεση αυτεπαγγέλτης δίωξης,  μετά από επεισόδιο (30/01- 16.40) και τον τραυματισμό Αστυνομικού της Άμεσης Δράσης, στη συμβολή της Βασ.Σοφίας με τη Δορυλαίου (στο υψος της Μαβίλη) κατά τη διέλευση του ξένου επισήμου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, διαπληκτίστηκε με τους Αστυνομικούς καθώς δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους, παρέσυρε με το όχημά του και τραυμάτισε στο χέρι τον Αμεσοδρασίτη ο οποίος είχε διατεθεί σε Μέτρα Τροχαίας, εξυβρίζοντάς τον στη συνέχεια, καθώς σε έντονο ύφος απαιτούσε να διέλθει από το σημείο ενώ ήταν σε εξέλιξη μετρα διακοπής της κυκλοφορίας .

Ο Στέλιος Διονυσίου, φέρεται να υποστήριξε ότι παραβίασε την κορδέλα της Τροχαίας καθώς αισθάνθηκε δύσπνοια και ήθελε να μεταβεί άμεσα σε Νοσοκομείο.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων μετέβη ο αδελφός του τραγουδιστή Άγγελος Διονύσιου και ο συνήγορός του, Βασίλης Καπερνάρος ώστε να κάνει γνώση της δικογραφίας για να προετοιμάσει το απολογητικό υπόμνημα, ενόψει της ακρόασης του Στέλιου Διονυσίου, από τον Εισαγγελέα (31/01) στο πλαίσιο του αυτοφώρου .

Στο 401ΓΣΝ συνάδελφοι του Αστυνομικού από την Άμεση Δράση, μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Μπαλάσκας και ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΑΣΥ Αθηνών, Κων/νος Χύτας, μετέβησαν για να ενημερωθούν για το επεισόδιο που προηγήθηκε και να το  στηρίξουν.

FB_IMG_1517352278894

“ΚΑΝΕΝΑΣ δήθεν ΕΠΩΝΥΜΟΣ δεν μπορεί να τραυματίζει και να βρίζει Αστυνομικό που κάνει το καθήκον του!
Δίπλα στον ΑΜΕΣΟΔΡΑΣΙΤΗ που τραυμάτισε παραβαίνοντας τα σήματα και βρίζοντας αισχρά γνωστός τραγουδιστής!” ήταν το πρώτο σχόλιο του ποινικολόγου Πέτρου Μαντούβαλου, ο οποίος ανέλαβε πολιτική αγωγή από την πλευρά του Αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ που παρασύρθηκε από το όχημα του τραγουδιστή, Στέλιου Διονυσίου .