Τόσκας: “Ειδικοί Φρουροί -εδώ και καιρό- δεν υπάρχουν αφού έχουν γίνει Αστυφύλακες. Υπάρχουν όμως συνδικαλιστές”..

Με μια διαπιστωτική δήλωση ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, “ανοίγει” κι άλλο το “μέτωπο”, σε σχόλιο συνδικαλιστικής τοποθέτησης για τις επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών.

Εκμεταλλευόμενοι τα συνδικαλιστικά προνόμια πιάνουν μέρα παρά μέρα στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα και αναλώνονται χωρίς αιδώ ακόμα και σε προσωπικές επιθέσεις’‘, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αφορμή το σχόλιο συνδικαλιστή σε ραδοφωνική εκπομπή ο οποίος του επέρριψε ευθύνες για τις επιθεσεις που ακολούθησαν.

Στην Αστυνομία οι Ειδικοί Φρουροί -εδώ και καιρό- δεν υπάρχουν αφού έχουν γίνει Αστυφύλακες. Υπάρχουν, όμως, Συνδικαλιστές, που μιλούν εξ ονόματος όχι μόνο των Ειδικών Φρουρών, αλλά και ολόκληρης της Αστυνομίας. Εκμεταλλευόμενοι τα συνδικαλιστικά προνόμια πιάνουν μέρα παρά μέρα στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα και αναλώνονται χωρίς αιδώ ακόμα και σε προσωπικές επιθέσεις. 

Σίγουρα είναι χρήσιμοι στους υποβολείς τους και το κάνουν σε κάθε ευκαιρία. Όπως έσπευσαν να δημιουργήσουν θόρυβο όταν αφαιρέθηκαν αστυνομικοί από «επίσημους» ή μέχρι του σημείου να δικαιολογούν παραβατικές ενέργειες αστυνομικών. Και αυτούς φιλοξενούν συστηματικά ορισμένα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδοντας άκριτα μέχρι και ακραίες απόψεις ως δήθεν αστυνομικό θέσφατο.