Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΑΤ Ακρόπολης: “Είναι εμφανές ότι κάποιοι στοχοποιούν την Αστυνομία και θέλουν αίμα Αστυνομικού”

Στο ΑΤ Ακρόπολης βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επίθεση του περασμένου Σαββάτου (02/03)

Η επίθεση βράδυ Σαββάτου (02/03-23.40) από οργανωμένη ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με αποκριάτικες στολές στο ΑΤ Ακροπόλεως, προκάλεσε τη σημερινή  (04/03) επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Λάρισας Μάξιμου Χαρακόπουλου.

ΑΤ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ_ΕΛΑΣ

Κατά την επίθεση, ένα συμβατικό όχημα της Ασφάλειας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από φωτιά που ξέσπασε μετά τη ρίψη των μολωτοφ. Από τις 13προσαγωγές, όλοι αφέθηκαν ελέυθεροι, καθώς δεν προέκυψε να σχετίζονται με τους δράστς της καταδρομικής επίθεσης, οι οποιοι διέφυγαν από την οδό Βεϊκου και ανάποδα τη Δημητροπούλου προς Συγγρού.

“Είναι εμφανές ότι κάποιοι στοχοποιούν την Αστυνομία και θέλουν να χυθεί αίμα Αστυνομικού. Η αποκατάσταση της Δημόσιας Τάξης είναι δέσμευση της Νέας Δημοκρατιάς” αναφέρεται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.